Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 1 Voturi - 5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETAPA DE EDUCARE
09-20-2013, 03:28 PM (Ultima modificare: 09-20-2013 08:16 PM de KLOKENDE.)
Răspuns: #1
ETAPA DE EDUCARE
Asadar,dupa ce au avut "vacanta de vara" in voliera mare,barbatusii au intrat in volierele mici(160x80),unde au inceput incet,incet,sa se acomodeze cu perioada ce va urma...aici temperatura este constanta,lumina nu mai este puternica,soarele nu mai bate in noua locatie,treptat masculii se obisnuiesc cu prezenta noastra mai deasa.Aceasta este o perioada foarte importanta pentru tinerii nostri care isi intensifica antrenamentul in cantec.Mutarea lor in coliviile de scoala SE VA FACE NUMAI DUPA CE ESTE TERMINATA IN INTREGIME NAPARLIREA IAR CANTECUL VA INCEPE SA FIE "LEGAT".
Sefii de grup(COCOSII) vor fi primii care vor intra in coliviile de scoala,deoarece cantecul lor este mai avansat decat al celorlalti....urmand in continuare si ceilalti barbatusi.
Fiecare barbatus are personalitatea lui,dar cum e si normal in orice grup exista unul sau mai multi lideri care fac "legea" in voliera....prin mutarea cocoseilor ceilalti barbatusi capata incredere iar cantecul progreseaza miraculos in doar cateva zile.
Perioada in care ii introduc in coliviile de scoala va fi intre 5-15 octombrie.
Alimentatia pe care o dau in aceasta perioada nu este una "speciala"
,folosesc natural mix,de 2-3 ori pe saptamana pastoncino+ou,verdeata,fructe,legume,urmarind astfel ca tinerii masculi SA FIE 100% SANATOSI si VIGUROSI pentru urmatoarea etapa.
Sub nici o forma NU VOM PUNE IN COLIVII exemplarele cu probleme de sanatate,ele vor fi separate in carantina urmand un tratament.
DE CE TREBUIE SA AVEM RABDARE CU EI IN VOLIERA?
Deoarece aici este "SCOALA GENERALA",aici invata ABC-ul cantecului....iar mai tarziu FACULTATEA.
"Nu poti face o facultate daca nu ai la baza o scoala generala+liceu".
Asadar trebuie sa avem grija de barbatusii nostri sa fie educati corespunzator,astfel incat in momentul in care isi dau examenul de calificare,sa avem satisfactii pe masura.

SUCCES TUTUROR!

http://Halciu.sunphoto.ro

halciu68@gmail.com
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)